Wat is Click & Collect en hoe werkt het?

Je bent thuis een keertje niet bereikbaar en wil je je bestelling viel liever afhalen in je Esprit store? Dan kan via onze service Click & Collect. Hiermee bieden we je een alternatief voor de gebruikelijke levering aan huis.

Selecteer de gewenste items in de e-shop en ga zoals gebruikelijk naar de kassa.
Klik onder "Je verzendgegevens" op "Bewerken" en vervolgens op het icoon "ESPRIT Store".

Je hoeft nu alleen nog maar op het icoon "Zoeken op kaart" te klikken om de dichtstbijzijnde Esprit Store te vinden die de service Click & Collect aanbiedt.

Er wordt net als bij andere bestellingen via de in de online shop gekozen betaalwijze betaald.

De levering in de store gaat net zo snel als bij jou thuis en duurt normaal gesproken 1 tot 3 werkdagen. Maar het beste is: De levering in de store is voor je gratis!
Je ontvangt van ons een e-mail, zodra jouw levering in de store van jouw keuze klaarligt om te worden opgehaald. Vanaf dan heb je binnen de normale openingstijden 10 dagen de tijd om jouw pakket op te halen.

In de Esprit store kun je jouw bestelde favoriete stijl direct passen, evt. ook in andere maten, je persoonlijk door onze medewerkers laten adviseren en heel eenvoudig iets terugsturen.