Olen unohtanut salasanani, miten saan uuden salasanan?

Tällaista sattuu kaikille!

Klikkaa tilaustapahtuman aikana ostoskorissa kohtaa ”Siirry kassalle” ja valitse seuraavalla sivulla kohdassa ”Tilin kanssa” toiminto ”Unohditko salasanasi?”. Toinen tapa: Klikkaa verkkokaupassa kohtaa ”Friends” ja ”Unohditko salasanasi” ja lopuksi jälleen kohtaa ”Unohditko salasanasi?”.

Anna sitten sähköpostiosoitteesi tai Friends-numero ja saat pian sähköpostiviestin, joka sisältää linkin salasanan vaihtoa varten.

Jatka tämän jälkeen shoppailua tavalliseen tapaan.