Hvad er deltagelsesbetingelserne for Esprit Friends?

DELTAGELSE I ESPRIT FRIENDS

Ansvarlig for Esprit Friends-programmet er Esprit Europe GmbH, Esprit-Allee, 40882 Ratingen, Tyskland, (i det følgende „Esprit“). Samtlige naturlige personer, som har fuldendt det 16. leveår, og som har bopæl i det land, hvor der søges om medlemskab, kan deltage i Esprit Friends-programmet. Til dette formål skal de obligatoriske felter i ansøgningsformularen være fuldstændigt udfyldt, og formularen skal være underskrevet og indleveret i en deltagende Esprit-butik. Online registrering er mulig på www.esprit.dk. Deltagelsen er gratis.

GENSTAND FOR ESPRIT FRIENDS-PROGRAMET

Esprit Friends-programmet gør det muligt for Esprit og andre med Esprit forbundne virksomheder at skræddersy sine produkter og tjenesteydelser målrettet til kunderne og tilbyder dig som kunde forskellige fordele, såsom:

• Indsamling af loyalitetspoints (i det følgende „E-Points“) ved hvert køb hos Esprit-virksomheder samt ved videre aktiviteter benævnt af Esprit (f.eks. interaktioner på sociale medieportaler, deltagelse i Community-kampagner, deling af brugergenereret indhold, deltagelse i konkurrencer, etc.)

• Analyse af din Esprit-købsadfærd og dine besøg i onlineshoppen og i Esprits app, så du modtager tilbud i onlineshoppen og i Esprits app, der er skræddersyet til dig, invitationer til særlige events og værdikuponer

• Personlig og individuel kommunikation og produktanbefalinger, der svarer til din købsadfærd, som en slags "shopping-rådgiver"

• Brugertilpasset onlineshop og Esprit app på baggrund af dine interesser

• Indløsning af dine E-Points i form af en monetær rabat.

For en fuldførelse af deltagelsesbetingelserne og din deltagelse i Esprit Friends-programmet er det derfor påkrævet, at Esprit indsamler og analyserer dine personfølsomme oplysninger om dine køb hos Esprit-virksomheder og om dine tilkendegivne produktinteresser i Esprits onlineshop og i Esprits app, til formål for brugertilpasning, også ved anvendelse af cookies og lignende teknologier. Til dette formål arbejder Esprit tæt sammen med Esprit Retail B.V. & Co. KG ("Esprit Retail"), som driver Esprits onlineshop og Esprit-butikkerne, samt med Esprit Global Image GmbH ("Esprit Global Image"), som driver Esprits app (begge er ligeledes placeret på Esprit Allee, 40882 Ratingen, Deutschland). Esprit Global Image og Esprit Retail fremsender hver især dine personfølsomme oplysninger til Esprit, så Esprit kan tilvejebringe ydelserne i Esprit Friends-programmet. På grund af dette tætte samarbejde er Esprit, Esprit Retail og Esprit Global Image fælles ansvarlige for behandlingen af dine personfølsomme oplysninger for en tilvejebringelse af ydelserne i forbindelse med Esprit Friends-programmet. Du finder yderligere informationer om hvordan Esprit, Esprit Retail og Esprit Global Image behandler dine personfølsomme oplysninger i databeskyttelseserklæringen for Esprit Friends www.esprit.dk/support og her www.esprit.dk/support er en sammenfatning af aftalen om fælles ansvarlighed for Esprit, Esprit Retail og Esprit Global Image.

For at kunne sende dig produktinformationer, tilbud og invitationer via e-mail, har Esprit i dette tilfælde brug for dit udtrykkelige samtykke, som du kan give i tilmeldingsformularen eller på Esprits website.

INDSAMLING AF E-POINTS

For hvert køb, hvor du fremviser et gyldigt Esprit Friends-kort („Friends-kort“) ved kassen i en Esprit-butik eller Esprit-outletbutik eller Esprit-franchisebutik under en ekstern partner, som deltager i Esprit Friends-programmet, eller hvor du aktiverer kortet under angivelse af dit kortnummer i onlineshoppen på www.esprit.dk, krediteres E-Points til en værdi af 3 % (1 % i Esprit-outletbutikker) af købsværdien til din personlige Friends-konto. E-Points, som ikke udveksles til værdikuponer eller anvendes i vores onlineshop inden for 12 måneder fra købsdatoen, forfalder. Et E-Points svarer til en værdi af 0,07 kr. Såfremt du foretager indkøb med dit Esprit Friends-kort i en franchisebutik under en autoriseret ekstern partner, formidler denne de nødvendige transaktionsdata (varer, pris, rabatbeløb, sted og tidspunkt for købet) til Esprit for kreditering, afregning over for den eksterne partnervirksomhed, ekspedition og udbetaling af rabatter samt administration af Esprit Friends-programmet.

INDLØSNING AF E-POINTS

Hvis du inden for 12 måneder med start fra det første køb som Esprit Friend indsamler mindst 600 E-Points, fremsender Esprit en købsværdikupon til dig, som modsvarer de indsamlede E-Points i dette tidsrum. Ved et køb i vores onlineshop kan du indløse E-Points allerede fra en saldo på 250 E-Points. Hvis du har modtaget en købsværdikupon, kan du veksle denne til E-Points igen i online-shoppen og derefter indløse dem ved et online køb. Esprit kontrollerer pointsaldoen på din personlige Friends-konto hver måned. De individuelle betingelser f