Hvad er deltagelsesbetingelserne for Esprit Friends?

1. MEDLEMSKAB AF ESPRIT FRIENDS

Esprit Europe GmbH, Esprit-Allee, 40882 Ratingen, Tyskland, (herefter ”Esprit”) har ansvaret for Esprit Friends-programmet.

Enhver fysisk person på 16 år eller derover, og som har bopæl i det land, hvor der ansøges om medlemskab, kan blive medlem af Esprit Friends-programmet.

Du kan enten registrere  dig som medlem (”Esprit Friend”) online på https://www.esprit.dk/myesprit/login#tab=register,  via Esprit-appen eller i en af de deltagende Esprit-butikker ved at udfylde det digitale ansøgningsskema, der er tilgængeligt i butikkerne. Det er obligatorisk at opgive en mailadresse, når du registrerer dig som medlem af Esprit Friends-programmet. Din Esprit Friends-konto er personlig og kan kun tilknyttes til én mailadresse. En mailadresse kan kun bruges til én Esprit Friends-konto.  Medlemskab af Esprit Friends-programmet er gratis.

2. FORMÅLET MED ESPRIT FRIENDS-PROGRAMMET

Esprit Friends-programmet gør det muligt for Esprit og andre med Esprit associerede virksomheder at tilpasse deres produkter og serviceydelser til kunderne på en mere målrettet måde, og det giver dig som medlem af Esprit Friend-programmet en række fordele som f.eks.:

• optjening af loyalitetspoint (herefter “E-Point”) for hvert køb samt i forbindelse med andre aktiviteter, der er udvalgt af Esprit (f.eks. interaktion på sociale medier, deltagelse i  community-kampagner, deling af brugergenereret indhold, deltagelse i konkurrencer m.m.)

• analyse af din købsadfærd hos Esprit og dine besøg på Esprits webshop og Esprit-appen, så du kan modtage invitationer til særlige events og rabatkuponer, der er tilpasset dig

• personlig og individuel kommunikation og produktanbefalinger, der er baseret på din købsadfærd, som en slags “shopping- rådgiver”

• brugertilpasset Esprit-webshop og Esprit-app baseret på dine interesser

• indløsning af dine E-Point i form af en rabat i naturalier.

Det er derfor påkrævet for dit medlemskab af Esprit Friends-programmet, at Esprit indhenter og analyserer dine personlige oplysninger i forbindelse med dine køb og dine produktinteresser. Dette har til formål at brugertilpasse disse oplysninger, også ved hjælp af cookies og lignende teknologier. Til dette formål har Esprit et tæt samarbejde med Esprit Retail B.V. & Co. KG (“Esprit Retail”), som driver Esprits webshop og Esprit-butikkerne, samt med Esprit Global Image GmbH (“Esprit Global Image”), som driver Esprit-appen (begge på følgende adresse: Esprit Allee, 40882 Ratingen, Tyskland). Esprit Global Image og Esprit Retail fremsender hver især dine personlige oplysninger til Esprit, så Esprit kan tilvejebringe ydelserne i forbindelse med Esprit Friends-programmet. På grund af dette tætte samarbejde er Esprit, Esprit Retail og Esprit Global Image fælles ansvarlige for behandlingen af dine personlige oplysninger i forbindelse med tilvejebringelsen af de ydelser, der er omfattet af Esprit Friends-programmet.

3. OPTJENING AF E-POINT

For hvert køb, du foretager som Esprit Friend, dvs. når du er logget ind på din konto og køber via Esprits webshop, eller når du fremviser dit gyldige Esprit Friends-kort (“Friends-kort”) ved kassen i en Esprit-butik, en Esprit-outletbutik eller en autoriseret Esprit-franchisebutik, der deltager i Esprit Friends-programmet, krediteres din personlige Esprit Friends-konto med E-Point til en værdi af 3 % (1 % i Esprit-outletbutikker) af købsværdien. Et E-Point svarer til DKK 0,01.

4. INDLØSNING AF E-POINTS

E-point kan indløses, når du har optjent mindst 250 E-point.

Du kan indløse dine E-point på Esprits webshop, når du er logget ind som Esprit Friend, eller i en Esprit-butik, en Esprit-outletbutik eller en autoriseret Esprit-franchisebutik ved at fremvise dit Esprit Friends-kort, så vil en af vores medarbejdere hjælpe dig med at indløse dine E-point.

E-point kan ikke indløses delvist. E-point kan ikke indløses mod kontanter.

E-Point udløber og bliver ugyldige, hvis de ikke indløses inden for 12 måneder efter den relevante købsdato.

5. MEDLEMSNIVEAUER

Esprit Friend-programmet har en struktur med tre medlemsniveauer:

a)    FRIEND

Når du har en status på 0 til 899 E-point, er du på medlemsniveauet “Friend”.

b)    GOLD

Når du har en status på 900 til 1.799 E-Point (med en købsværdi på DKK 300 til DKK 599) bliver du “Gold”-medlem. Hvis du tidligere har været på “Friends”-niveauet, bliver du automatisk opgraderet til “Gold”-status.

b)    PLATINUM

Når du har en status på mindst 1.800 E-Point (med en købsværdi på mindst DKK 600) bliver du “Platinum”-medlem. Hvis du tidligere har været på “Friends”-niveauet, bliver du automatisk opgraderet til “Platinum”-status.

Dit tildelte medlemsniveau er gyldigt i en periode på 24 måneder fra den dato, hvor du optjente det krævede antal E-point. Hvis antallet af E-point falder efter udløbet af perioden på 24 måneder, bliver du nedgraderet til det niveau, der passer til det antal E-point, der er på din konto.

6. ESPRIT FRIENDS-KORT

Du modtager dit personlige, fysiske Esprit Friends-kort inden for 6-8 uger, når du har registreret dig som Esprit Friend. Dit Esprit Friends-kort gælder for alle niveauer – Friend, Gold og Platinum. Esprit Friends-kortet har ingen udløbsdato.

7. MISTET KORT OG ERSTATNINGSANSVAR

Hvis du mister dit Esprit Friends-kort, kan du ansøge om et nyt. Hvis du har mistanke om, at en tredjepart har fået kendskab til dine adgangsoplysninger, skal du straks kontakte Esprit. I det tilfælde, hvor der grundet en forsinket eller fuldstændigt udeblevet meddelelse om et mistet Esprit Friends-kort eller tredjeparts kendskab til dine adgangsoplysninger opstår et tab, hæfter Esprit kun ved forsæt og grov forsømmelse fra Esprits eller Esprits stedfortræders side.

8. DATABESKYTTELSE

Esprit Friends’ databeskyttelseserklæring forklarer, hvordan Esprit, Esprit Retail og Esprit Global Image behandler dine personlige oplysninger i forbindelse med Esprit Friends-programmet. Du finder databeskyttelseserklæringen på https://www.esprit.dk/databeskyttelseserklaering-esprit-friends/data-privacy-statement-esprit-friends.html samt som opslag ved kassen i alle Esprits detailbutikker. Vi sender dig også gerne erklæringen via e-mail efter ønske.

9. OPSIGELSE

Du kan til enhver tid opsige dit medlemskab af Esprit Friends-programmet med omgående virkning via en skriftlig meddelelse. Opsigelsen kan sendes pr.

post til Esprit Customer Service, Stockholmer Allee 95, 30539 Hannover, Tyskland eller via e-mail til info@esprit.dk. Esprit kan til enhver tid opsige dit medlemskab af Esprit Friends-programmet under overholdelse af en frist på tre måneder. Retten til begrundet opsigelse forbliver uberørt heraf. Enhver opsigelse skal finde sted skriftligt for at være gyldig. Du er forpligtet til at gøre Friends-kortet ubrugeligt ved udløb af opsigelsesfristen og til ikke at benytte det længere. Ved begrundet opsigelse gælder dette allerede ved modtagelse af meddelelse om opsigelsen.

10. ÆNDRINGER I MEDLEMSBETINGELSERNE FOR ESPRIT FRIENDS

Esprit forbeholder sig, under overholdelse af en rimelig frist, retten til at foretage ændringer eller tilføjelser i nærværende medlemsbetingelser, de bevilgede præmier og fordele eller yderligere processer, der vedrører Esprit Friends-programmet, såfremt du som medlem ikke stilles ugunstigt herved i strid med god tro, og ved fremlæggelse af en gyldig grund også uden overholdelse af en sådan frist, under en rimelig varetagelse af dine interesser. Det samme gælder for indstilling af Esprit Friends-programmet. Esprit forbeholder sig desuden retten til at ændre eller supplere nærværende medlemsbetingelser samt processer, der vedrører Esprit Friends-programmet, for så vidt dette er påkrævet for en enkel og sikker afvikling og i særdeleshed for at hindre misbrug. Ændringer af eller tilføjelser til præmier og fordele eller øvrige processer, der vedrører Esprit Friends-programmet, meddeles via de gængse kommunikationsveje for Esprit Friends. Ændringer eller tilføjelser til nærværende medlemsbetingelser meddeles til dig på forhånd som minimum i skriftlig form, hvorunder den elektroniske form også er omfattet.  En ændring gælder som godkendt, hvis du ikke gør indsigelse inden for en måned efter datoen for modtagelse af ændrings-/tilføjelsesmeddelelsen iht. afsnittet ”Opsigelse“. Esprit vil også henvise dig særskilt til dette i den tilhørende meddelelse om ændringen af eller tilføjelsen til medlemsbetingelserne eller processerne.