Køb på regning*

Vil du gerne først prøve dine styles derhjemme, og betale bekvemt derefter? Vælg betalingstypen "Køb på regning", og så betaler du nemt fakturabeløbet via overførsel inden for 14 dage efter modtagelse af varen:

(*forudsat kreditværdighed)

ESPRIT Online Shop

Kontonr: 3345219382

Reg.nr. 3001

Bank: Danske Bank

IBAN: DK 33 3000 3345 2193 82

BIC: DABADKKK

Angiv altid dit ordre- og kundenummer som reference, og foretag en separat overførsel for hver ordre, så vi kan tildele din betaling korrekt. Kollektive overførsler kan ikke behandles af vores bookingsystem.