Hvordan kan jeg spore min forsendelse?

Så snart dine ønskestyles er afsendt, er det let som en leg og helt bekvemt for dig at spore dem.

I forsendelsesbekræftelsen, som du har modtaget via e-mail, skal du ganske enkelt klikke på speditørens logo. Derefter åbnes et link automatisk i din browser, hvor du altid bliver informeret om, hvor din pakke befinder sig.

Et lille tip: Gem linket helt enkelt som favorit i din browser. Så skal du ikke åbne vores forsendelsesbekræftelse hver gang du skal se, hvor din pakke befinder sig lige nu.