Kan jeg også afgive min bestilling i Esprits online shop i et andet land?

Vil du gerne glæde venner eller familiemedlemmer, der bor i et andet EU-land, ved at give dem en gave fra Esprits online shop?

Eller er din yndlingsstyle ikke længere på lager i din størrelse eller ønskede farve, men findes i online shoppen i et naboland?

Esprit gør det nu muligt for dig, som kunde fra et EU-land, også at bestille i Esprits online shop i andre EU-lande.

Og så enkelt er det:

Du vælger dine ønskede styles, og begiver dig til kassen. Der logger du dig ind som gæst og afslutter bestillingen som sædvanligt. Følgende punkter skal bemærkes:

- Som fakturaadresse angiver du som sædvanligt din bopælsadresse i dit hjemland. Leveringsadressen skal dog være en adresse i landet for den valgte online shop.

- Forsendelsesdokumenterne og auto-mails sendes til dig på det pågældende sprog for den valgte online shop.

- Momsen i det pågældende land, hvor du afgiver din bestilling, er gældende.

- Da bestillingen kun er mulig som gæstebestilling, kan man hverken indløse eller samle e-points eller indløse værdikuponer, hvis brug er bundet til login som Friend (f.eks. fødselsdags- og velkomstkuponer).