Jag har glömt bort mitt lösenord, hur får jag ett nytt?

Det kan hända vem som helst!

Under beställningsprocessen går du till varukorgen och klickar på „Till kassan“ och på nästa sida som kommer upp klickar du på "Glömt lösenordet?” som finns under "Mitt Konto”  Alternativ två: I e-shopen klickar du på "Friends” och "Logga in” och därefter återigen på "Glömt lösenordet?”.

Ange nu din e-postadress eller ditt Friendsnummer, så får du så snart som möjligt ett mejl med en länk som du kan använda för att skapa ett nytt lösenord.

Sedan kan du bekvämt fortsätta att handla.