Vad är e-points och hur fungerar det med insamling och inlösen?

Oavsett om du handlar i våra butiker eller i e-shop – du hittar dina plagg och vi tycker att du förtjänar e-points för det. Per betald euro får du direkt 3% av köpvärdet (outlet 1%) bokat på ditt Esprit Friends-konto. En e-point motsvarar 0,09 kr. Du handlar hos oss för t.ex. 1.800,00 kr. och vi bokar e-points för dig till ett värde av 54,00 kr. på ditt Esprit Friends-konto – så enkelt är det.

Så snart som du har registrerat dig som Esprit Friend skickar vi dig ditt personliga Friends-kort. När du väl har fått det, står hela Esprit Friends-världen öppen för dig. Visa upp kortet i kassan varje gång du handlar eller ange det Esprit Friends-nummer som du hittar på kortet när du handlar i vår e-shop. Lösenordet för inloggning på ditt konto är alltid först ditt födelsedatum, utan punkter (t.ex. 01012000).

Det är bara en sak som är enklare än att samla e-points, och det är att lösa in dem! När du har samlat 250 e-poäng kan du lösa in dem i våra butiker eller i vår webbshop!

Senast nu vet du att du som Esprit Friend är något alldeles speciellt. :)