Presentkort

Ge glädje och få glädje: Med våra presentkort kan du aldrig göra fel.

Så här gör du när du vill lösa in ett presentkort:

Gå till kassan och ange under "Dina betalsätt" det 19- eller 15-siffriga presentkortsnumret i fältet "Lös in presentkort“ och klicka därefter på "Fortsätt".

Skrapa fram PIN-koden (under presentkortsnumret) och ange koden i motsvarande fält - nu har du löst in ditt kort!

Vill du köpa ett presentkort, gör du så här:

Först kollar du om det redan ligger artiklar i varukorgen. Om det gör det, beställer du dessa innan du lägger ett presentkort i din varukorg. Ett presentkort kan nämligen inte beställas tillsammans med andra artiklar.

Men var inte orolig - du slipper såklart dubbla fraktkostnader: Fraktkostnaden för presentkort är gratis för dig.

Välj i e-shopen en kollektion från huvudmenyn (Women eller Men) och under Inspiration hittar du sedan länken till våra presentkort.

Nu kan du välja ett belopp för presentkortet.