e-points värdecheckar

Vi vil gerne belønne din loyalitet: Derfor får du som Esprit Friend ved hvert indkøb 3% af indkøbsværdien i form af e-point på din Esprit Friends-konto. Et e-point svarer til en eurocent.

Fra 250 e-point kan du indløse pointene i onlinebutikken – med et enkelt klik!

Klik på ”Lös in” under ”Dina betalsätt”.

Og fra 600 e-point får du, hvis du ønsker det, automatisk tilsendt et e-point-papirgavekort med posten. Det kan du så indløse både i onlinebutikken eller i en af vores butikker.

Hvis du vil indløse papirgavekortet, kan du gøre det i fire enkle trin:

1. Klik på linket under "Lösa in e-points"

2. Indtast koden under skrabefeltet klik på "Omvandla värdecheck"

3. Nu omregnes din værdikupon igen til e-point. Klik igen på „Lös in“.

Har vi besvarat din fråga?

Om inte, ställ frågan här.