Kan jag ange en värdecheck i efterhand?

Ja, det är möjligt. Under förutsättning att din beställning ännu inte har skickats iväg.

Logga in dig på ditt Friendskonto. Under "Senaste beställningen" visas din beställning. När du väljer den aktuella beställningen får du upp valmöjligheten "Lösa in värdecheck”.

Här anger du bara koden och klickar på "Lösa in värdecheck".

I samband med detta får du en kort översikt över varuvärdet och din rabatt.