Vad är Click & Collect och hur fungerar det?

Kan du inte nås på din hemadress och vill hellre hämta din beställning i din Espritbutik? Nu har vi ett alternativ till den vanliga hemleveransen, nämligen vår Click & Collect Service, som fixar detta åt dig.

Välj dina önskade artiklar i e-shopen och gå som vanligt till kassan.

Under "Dina leveransuppgifter" klickar du på  ”Ändra" och därefter på symbolen "ESPRIT Store".

Nu behöver du bara klicka på symbolen "Sök på kartan” för att hitta närmaste Espritbutik som erbjuder Click & Collect Service.