Hur kan jag spåra mitt paket?

När ditt paket har skickats är det enkelt och smidigt att spåra det.

I den fraktbekräftelse som du får med e-post klickar du bara på logistikföretagets logotyp. Sedan öppnas automatiskt en länk i din webbläsare, med vars hjälp du kan kolla var paketet befinner sig.

Tips: spara länken som en favorit i din läsare. Du behöver då inte öppna fraktbekräftelsen varje gång för att se var paketet befinner sig.