Kan jag ange en avvikande leveransadress?

Naturligtvis. Till din egen adress, till ditt jobb, till familj eller vänner - du kan välja fritt till vilken plats vi ska skicka ditt paket.

Det gör du enkelt:

När du gör en beställning som Friend: I fältet "Dina leveransuppgifter" klickar du på "Ändra" och anger din önskade leveransadress under "Leverera till annan adress" och eventuellt även under "Lägg till ny adress" och bekräftar sedan adressen med "Välj".

När du gör en beställning som ny kund eller utan registrering:  Under "Dina leveransuppgifter" klickar du på  "Leverera till annan adress” och anger din önskade leveransadress.