Vilka fraktsätt finns det?

När du har gjort en beställning väntar du såklart spänt på paketet och vill få dina nya Espritvaror så snabbt som möjligt.

Här är en översikt över våra leveranssätt, fraktavgifter och leveranstider:

Standardleverans

Du kan välja mellan DHL och Postnord som leverantör. Inom 1-3 arbetsdagar efter beställningen är ditt paket leveransklart och överlämnas till den aktuella leverantören.

För detta tar vi ut en låg fraktavgift på 69,00 SEK.

Premium

Vill du få hem ditt paket lite snabbare? Då kanske vår premiumfrakt på 89,00 SEK är det rätta alternativet för dig.

Din beställning behandlas då med förtur i vårt varulager.

För beställningar som görs mellan måndag och torsdag innan kl. 17:00, sker frakt nästa dag.

Beställningar som görs på torsdag efter kl. 17.00 och under helgen skickas på måndagar.

Express

Vid mycket brådskande leveranser har vi vår omtyckta UPS-expressfrakt som kostar 99,00 SEK. Då garanterar vi dig en bestämd dag då du får paketet.

Beställ mellan måndag och torsdag innan kl. 12.00 och få ditt paket nästa vardag.

Beställningar som görs efter kl. 12.00 eller mellan fredag och söndag skickas nästnästa vardag.

Click & Collect

Som Esprit Friend kan du även få dina nya Espritvaror levererade direkt till någon av våra butiker. Här gäller samma behandlings- och frakttid som för standardleverans.

Och det bästa med detta - denna service är fraktfri!

Oavsett vilket leveranssätt du väljer, får du alltid en bekräftelse via e-post med en spårningslänk, så snart som din beställning lämnar vårt varulager. På så sätt kan du alltid hålla koll på var ditt paket befinner sig.