Vad är Order@Store?

I flera av våra butiker erbjuder vi dig tjänsten Order@Store.

Du har säkert varit med om att du har gått in i en butik och hittat ditt nya drömplagg. Nu upptäcker du att det inte längre finns i din storlek eller i den färg du vill ha och att det inte kommer in fler leveranser av just detta plagg.

Då har vi den perfekta lösningen åt dig. Vår personal i butiken kollar om artikeln finns i din önskade storlek i en annan butik eller om den fortfarande finns tillgänglig i e-butiken och beställer den direkt åt dig.

Du väljer om du vill få artikeln hemlevererad eller om den kostnadsfritt ska levereras till butiken.

Butiker som erbjuder Order@Store-tjänsten kan du känna igen på motsvarande symbol i vår Storefinder.

Missa inte denna tjänst nästa gång du besöker någon av våra butiker och ditt drömplagg inte finns i din önskade storlek eller färg. Vår personal hjälper dig gärna.

Ett litet tips: Du kan naturligtvis även använda Scan & Shop-funktionen i vår Esprit-app. Skanna bara drömplagget och shoppa.