Vad är Click & Reserve och hur fungerar det?

Exklusivt för Esprit Friends medlemmar:

Du har hittat ett älsklingsplagg och nu är det naturligtvis slutsålt i din storlek? Nu tänker du att: ”kanske finns det någon annanstans?“ Och det är just här som vår tjänst Click & Reserve kommer till användning. Det är lätt som en plätt att kontrollera om ditt plagg finns kvar i den butik du har valt, och om så är fallet kan du låta reservera det direkt.

Klicka bara på "Reservera i butik".

Ange ditt postnummer eller din ort och välj den storlek du vill ha.

Tips: Om den önskade artikeln inte heller finns här, kan du försöka med en annan närliggande butik.

Nu återstår bara att anmäla dig som Esprit Friend och bekräfta din reservation med "Reservera nu".

Så snart som artikeln har reserverats åt dig i den valda butiken, skickar vi omgående ett mejl till dig. Nu har du 48 timmar på dig att hämta din undanlagda artikel.

I Espritbutiken kan du direkt prova artikeln, ev. även prova andra storlekar, få personlig service av vår butikspersonal och enkelt och okomplicerat betala på plats. Naturligtvis är reservationen kostnadsfri och helt utan köptvång. Du köper bara det som du verkligen gillar.

Är det inte möjligt att välja denna service? Det beror säkert på att din artikel är en prisnedsatt artikel. Dessa artiklar är undantagna från „Click & Reserve“, eftersom vi inte kan garantera att samma rabatt även gäller i butiken. För vi vill ju inte att du ska behöva betala mer än det pris du såg i e-shopen när du hämtar din artikel i butiken ;)