Kan ik een tegoedbon toevoegen?

Ja, dat kan. Als voorwaarde geldt wel dat je bestelling nog niet is verzonden.

Log hiervoor in op je Friends-account. Onder "Meest recente bestelling" wordt je huidige bestelling weergegeven. Selecteer de betreffende bestelopdracht uit en je krijgt als mogelijke optie "Voucher inwisselen" te zien.

Je hoeft hier alleen nog de code in te voeren en vervolgens op "Voucher inwisselen" te klikken.

Hierna ontvang je een kort overzicht over de waarde van je artikel(en) en de toegepaste korting.