Mitkä ovat Esprit Friends -osallistumisehdot?

1. OSALLISTUMINEN ESPRIT FRIENDSIIN

Esprit Friends -ohjelman ylläpitäjänä toimii Esprit Europe GmbH, Esprit-Allee, 40882 Ratingen, Saksa, (jäljempänä ”Esprit”). Esprit Friends -ohjelmaan voi osallistua kaikki luonnolliset 16-vuotta täyttäneet henkilöt, joiden asuinpaikka on siinä maassa, jossa jäsenyyttä haetaan. Osallistuminen edellyttää hakemuksen täyttämistä pakollisten tietojen osalta kokonaan, hakemuksen allekirjoittamista ja hakemuksen jättämistä Esprit-myymälään. Verkossa rekisteröityminen onnistuu osoitteessa www.esprit.fi. Osallistuminen on maksuton.

2. ESPRIT FRIENDS -OHJELMAN TARKOITUS

Esprit Friends -ohjelman avulla Esprit ja siihen liittyvät yritykset voivat tarjota asiakkailleen kohdistetummin juuri sopivia palveluita ja tuotteita. Esprit Friends -ohjelma tarjoaa sinulle asiakkaana erilaisia etuja, kuten:

• Asiakasuskollisuuspisteiden kerääminen (jäljempänä ”e-pisteet”), joita kertyy kaikista Esprit-yrityksissä tehdyistä ostoksista ja muista Espritin nimeämistä tapahtumista (kuten sosiaalisen median toiminnoista, osallistumisesta yhteisökampanjoihin, käyttäjän luomista sisällöistä, osallistumisesta kilpailuihin jne.)

• Esprit-ostoskäyttäytymisesi ja verkkokaupassamme sekä Esprit-sovelluksessa tekemiesi vierailuiden arviointia, jotta voisimme tarjota sinulle juuri sopivia tarjouksia verkkokaupassa ja sovelluksessa, kutsuja erityisiin tapahtumiin sekä etuseteleitä.

• Eräänlaisena ”shoppailuneuvontana” henkilökohtaista ja yksilöllistä kommunikaatiota ja tuotesuosituksia, jotka vastaavat ostoskäyttäytymistäsi.

• Omien kiinnostuksen kohteiden mukaisesti räätälöidyt verkkokauppa ja Esprit-sovellus

• e-pisteiden lunastaminen rahanarvoisina alennuksina.

Esprit-yrityksissä ja verkkokaupassa tekemiisi ostoksiin sekä Esprit-sovelluksen käytön perusteella valikoituihin kiinnostuksenkohteisiin liittyvien henkilötietojen kerääminen ja analysointi on välttämätöntä, jotta osallistumisehtojen toteuttaminen ja Esprit Friends -ohjelmaan osallistumisesi onnistuvat. Näin voimme tarjota yksilöllisesti kohdistettua tarjontaa käyttäen hyväksi myöskin evästeiden ja muiden vastaavien teknologien tarjoamaa tietoa. Tätä varten Esprit tekee tiivistä yhteistyötä Esprit Retail B.V. & Co. KG:n kanssa (”Esprit Retail”), joka ylläpitää Esprit-Onlineshopia ja Esprit-myymälöitä, sekä Esprit Global Image GmbH:n kanssa (”Esprit Global Image”), joka ylläpitää Esprit-sovellusta (nämä molemmat sijaitsevat myöskin osoitteessa Esprit Allee, 40882 Ratingen, Saksa). Esprit Global Image ja Esprit Retail välittävät vastavuoroisesti henkilötietojasi Espritille, jotta Esprit voi huolehtia Esprit Friends -ohjelmasta. Tämän tiiviin yhteistyön vuoksi Esprit, Esprit Retail ja Esprit Global Image vastaavat yhdessä henkilötietojesi käsittelystä Esprit Friends -ohjelman puitteissa. Lisätietoja siitä, kuinka Esprit, Esprit Retail ja Esprit Global Image käsittelevät henkilötietojasi, löydät Esprit Friends – tietosuojakäytännöistä www.esprit.fi/support sekä täältä löydät www.esprit.fi/support yhteenvedon sopimuksesta, jossa määritellään Espritin, Esprit Retailin ja Esprit Global Imagen yhteinen vastuu.

Jotta voisit saada Espritiltä sähköpostitse tuotetietoja, tarjouksia ja kutsuja, tarvitsee Esprit sinulta suostumuksen, jonka voit antaa osallistumislomakkeella tai Espritin verkkosivujen kautta.

3. E-PISTEIDEN KERÄÄMINEN

Saat e-pisteitä kaikista ostoksista, joita teet Esprit Friends -ohjelmaan osallistuvissa Esprit-myymälöissä, Esprit Outleteissa, Esprit-franchising-myymälöissä tai valtuutetuissa kumppanimyymälöissä näyttämällä kassalla Esprit Friends -korttiasi (”Friends-kortti”). Yhtä lailla e-pisteitä kertyy ostoksista verkkokaupassa osoitteessa www.esprit.fi antamalla Friends-korttisi numero. Saat henkilökohtaiselle Friends-tilillesi hyvityksenä 3 % (Esprit Outleteissa 1 %) tekemistesi ostosten loppusummasta e-pisteiden muodossa. Ostoksista kerätyt e-pisteet, joita ei käytetä verkkokaupassa tai muuteta etuseteleiksi 12 kuukauden kuluessa ostospäivästä alkaen, mitätöityvät. Yhden e-pisteen arvo on 0,01 €. Mikäli teet ostoksia Esprit Friends -kortillasi valtuutetun yhteistyökumppanin franchising-myymälässä, tämä siirtää tarvittavat kauppatapahtuman tiedot (tavara, hinta, alennus, ostoksen paikka ja aika) Espritille hyvitystä, kumppanuusyrityksen kanssa tehtävää tilitystä, hallinnointia ja alennusten maksua sekä Esprit Friends -ohjelman hallintoa varten.

4. E-PISTEIDEN KÄYTTÄMINEN

Kun olet saavuttanut 12 kuukauden aikana ensimmäisestä ostoksestasi alkaen 600 e-pisteen rajan, lähettää Esprit sinulle automaattisesti lahjakortin, jonka arvo vastaa sen hetkisiä e-pisteitä. Tehdessäsi ostoksia Online Shopissa voit käyttää e-pisteitä jo 250 e-pisteestä alkaen. Mikäli olet saanut lahjakortin, voit vaihtaa sen takaisin e-pisteiksi Online Shopissa ja käyttää sen heti verkko