Mitkä ovat Esprit Friends -osallistumisehdot?

1. ESPRIT FRIENDS OSALLISTUMINEN

Esprit Friends -ohjelmaa ylläpitää Esprit Europe GmbH, Esprit-Allee, 40882 Ratingen, Saksa, (jäljempänä ”Esprit”).

Jokainen yli 16-vuotias luonnollinen henkilö, joka asuu siinä maassa, jossa jäsenyyttä hakee, on oikeutettu Esprit Friends -ohjelman jäseneksi.

Voit rekisteröityä jäseneksi (”Esprit Friend”) joko verkossa osoitteessa https://www.esprit.fi/myesprit/login#tab=register, Esprit-sovelluksen kautta tai kaikissa osallistuvissa Esprit-myymälöissä täyttämällä myymälässä saatavilla olevan digitaalisen hakemuslomakkeen.  Sähköpostiosoitteen ilmoittaminen on pakollista Esprit Friends -ohjelmaan rekisteröityessä.  Esprit Friends -tilisi on henkilökohtainen, ja se voidaan liittää vain yhteen sähköpostiosoitteeseen. Kutakin sähköpostiosoitetta voi käyttää vain yhdellä Esprit Friends -tilillä.   Osallistuminen Esprit Friends -ohjelmaan on ilmaista.

2. ESPRIT FRIENDS -OHJELMAN TAVOITE

Esprit Friends -ohjelman avulla Esprit ja muut Espritin sisaryhtiöt voivat räätälöidä tuotteitaan ja palvelujaan kohdennetummin asiakkailleen, ja se tarjoaa sinulle Esprit Friend -jäsenenä useita etuja, kuten:

• kanta-asiakaspisteiden (jäljempänä ”e-pisteet”) kerääminen jokaisesta ostoksesta sekä muista Espritin nimeämistä toiminnoista (esim. vuorovaikutus sosiaalisen median portaalien kanssa, osallistuminen yhteisön kampanjoihin, käyttäjien luoman sisällön jakaminen, kilpailuihin osallistuminen , jne.)

• Esprit-ostoskäyttäytymisesi ja Esprit-verkkokaupassa ja Esprit-sovelluksessa vierailusi arviointi, jotta voit vastaanottaa sinulle räätälöityjä kutsuja erikoistapahtumiin ja etuseteleitä

• ostokäyttäytymiseen perustuva henkilökohtainen ja yksilöllinen viestintä ja tuotesuositukset eräänlaisena ”ostoskonsulttina”

• henkilökohtainen Esprit-verkkokauppa ja Esprit-sovellus kiinnostuksen kohteidesi perusteella

• E-pisteidesi lunastaminen alennuksina.

Tämän vuoksi Esprit Friends -ohjelmaan osallistumisen kannalta on välttämätöntä, että Esprit kerää ja arvioi henkilötietojasi koskien ostoksiasi ja tuotekiinnostuksiasi. Tämän tarkoituksena on personalisoida nämä tiedot, myös käyttämällä evästeitä ja vastaavia teknologioita. Tätä varten Esprit tekee tiivistä yhteistyötä Esprit Retail B.V. & Co. KG:n (”Esprit Retail”) kanssa, joka ylläpitää Esprit-verkkokauppaa ja Esprit-myymälöitä, sekä Esprit Global Image GmbH:n (”Esprit Global Image”) kanssa, joka ylläpitää Esprit-sovellusta (molemmat sijaitsevat osoitteessa Esprit Allee, 40882 Ratingen, Deutschland).  Esprit Global Image ja Esprit Retail välittävät henkilötietosi vastavuoroisesti Espritille, jotta Esprit voi tarjota tarvittavan suorituskyvyn Esprit Friends -ohjelman puitteissa. Tämän tiiviin yhteistyön ansiosta Esprit, Esprit Retail ja Esprit Global Image ovat keskenään vastuussa henkilötietojesi käsittelystä voidakseen tarjota palvelun Esprit Friends -ohjelman puitteissa.

3. E-PISTEIDEN KERÄÄMINEN

Jokaisesta Esprit Friend -jäsenenä tehdystä ostoksesta, eli kun olet kirjautunut tilillesi tehdessäsi ostoksia Esprit-verkkokaupan kautta tai kun esität voimassa olevan Esprit Friend -korttisi (”Friends Card”) Esprit-myymälän, Esprit outlet -myymälän tai Esprit Friends -ohjelmaan osallistuvan valtuutetun Esprit franchising -myymälän kassalla, henkilökohtaiselle Esprit Friends -tilillesi hyvitetään E-pisteitä 3 % (1 % Esprit outlet -myymälöissä) ostoksen arvosta.

Yhden E-pisteen arvo on 1 sentti.

4. E-PISTEIDEN LUNASTAMINEN

E-pisteitä voi lunastaa heti, kun olet kerännyt vähintään 250 E-pistettä.

Voit lunastaa E-pisteesi Esprit-verkkokaupassa ollessasi kirjautuneena sisään Esprit Friend -jäsenenä tai Esprit-myymälässä, Esprit outlet -myymälässä tai valtuutetussa Esprit franchising -myymälässä esittämällä Esprit Friends -korttisi, jolloin henkilökuntamme auttaa sinua lunastamaan E- pisteet.

E-pisteitä ei voi lunastaa osittain. E-pisteitä ei voi lunastaa rahaksi.

E-pisteet raukeavat ja ne mitätöidään, jos niitä ei ole lunastettu 12 kuukauden kuluessa ostopäivästä.

5. TASO

Esprit Friend -ohjelma on jaettu kolmeen tasoon:

a)    FRIEND

Kerättyäsi 0–899 E-pistettä olet osa perustasoa  ”Friend”.

b)    GOLD

Kerättyäsi 900–1 799 E-pistettä (ostosten arvo 300–599 €) sinusta tulee ”Gold”-jäsen.  Jos olet ollut aiemmin ”Friends”-tasolla, sinut päivitetään automaattisesti ”Gold”-tasolle.

c) PLATINUM

Kerättyäsi vähintään 1 800 E-pistettä (ostoksen arvo vähintään 600,00 €) pääset ”Platinum”-jäseneksi. Jos olet ollut aiemmin ”Gold”-tasolla, sinut päivitetään automaattisesti ”Platinum”-tasolle.

Tasosi on voimassa 24 kuukautta siitä päivästä, jolloin olet kerännyt tarvittavan määrän E-pisteitä. Jos E-pisteiden määrä vähenee 24 kuukauden jakson päätyttyä, sinut lasketaan tasolle, joka vastaa tililläsi olevia E-pisteitä.

6. ESPRIT FRIENDS -KORTTI

Saat henkilökohtaisen, fyysisen Esprit Friends Card -korttisi 6–8 viikon kuluessa rekisteröitymisestä uudeksi Esprit Friend -jäseneksi. Esprit Friends Card -korttisi on voimassa kaikilla tasoilla – Friends, Gold ja Platinum. Esprit Friends Card -kortilla ei ole voimassaoloaikaa..

7. KORTIN KATOAMINEN JA VASTUU

Jos kadotat Esprit Friends -korttisi, voit hakea tilalle uuden. Jos sinulla on syytä olettaa, että kolmas henkilö on päässyt käsiksi kirjautumistietoihisi, ota välittömästi yhteyttä Espritiin.  Jos tiedot puuttuvat kokonaan tai tiedot viivästyvät koskien Esprit Friends -korttisi katoamista tai kolmannen osapuolen päästyä käsiksi kirjautumistietoihisi, Esprit tai sen sijaisena toimivat edustajat ovat vastuussa vain tahallisuudesta tai törkeästä huolimattomuudesta.

8. TIETOSUOJA

Esprit Friends -tietosuojaselosteessa kerrotaan, kuinka Esprit, Esprit Retail ja Esprit Global Image käsittelevät henkilötietojasi Esprit Friends -ohjelman yhteydessä. Tietosuojaseloste löytyy osoitteesta https://www.esprit.fi/yksityisyydensuoja-esprit-friends/data-privacy-statement-esprit-friends.html ja se näkyy myös ilmoituksena/näyttönä jokaisen Esprit-myymälän kassalla.  Halutessasi lähetämme sen sinulle sähköpostitse.

9. IRTISANOMINEN

Voit irtisanoa osallistumisesi Esprit Friends -ohjelmaan välittömästi koska tahansa lähettämällä kirjallisen ilmoituksen.

Irtisanomisilmoitus voidaan lähettää

postitse Espritin asiakaspalveluun, Stockholmer Allee 95, 30539 Hannover, Saksa tai sähköpostitse osoitteeseen service@esprit.fi.  Esprit voi irtisanoa osallistumisesi Esprit Friends -ohjelmaan milloin tahansa noudattamalla kolmen kuukauden irtisanomisaikaa.  Tämä ei vaikuta painavasta syystä tapahtuvaan irtisanomiseen.  Jokainen irtisanominen on tehtävä kirjallisesti ollakseen voimassa.  Olet velvollinen tekemään Friends Card -kortin hyödyttömäksi voimassaoloajan päätyttyä, etkä saa käyttää sitä enää.  Jos irtisanominen tapahtuu painavasta syystä, tämä pätee jo irtisanomisilmoituksen vastaanottamisen yhteydessä.

10. MUUTOKSET ESPRIT FRIENDS -OSALLISTUMISEHTOIHIN

Esprit varaa oikeuden tehdä muutoksia tai lisäyksiä näihin osallistumisehtoihin, myönnettyihin palkintoihin ja etuihin tai muihin Esprit Friends -ohjelmaan liittyviin prosesseihin kohtuullisen varoitusajan puitteissa, edellyttäen, että sinä osallistujana et joudu epäedulliseen asemaan, tämä vastoin hyvää uskoa, hyvästä syystä myös noudattamatta tällaista varoitusaikaa, edellyttäen, että etujesi suoja on kohtuullinen.   Sama koskee Esprit Friends -ohjelman lopettamista. Esprit varaa myös oikeuden muuttaa tai täydentää näitä osallistumisehtoja sekä Esprit Friends -ohjelman prosesseja siltä osin kuin se on tarpeen yksinkertaisen ja turvallisen käsittelyn vuoksi ja erityisesti väärinkäytön estämiseksi. Muutokset tai lisäykset palkintoihin ja etuihin tai muihin Esprit Friends -ohjelmaan liittyviin prosesseihin tiedotetaan tavallisten Esprit Friends -viestintäkanavien kautta. Näihin osallistumisehtoihin tehdyistä muutoksista ja korjauksista ilmoitetaan sinulle etukäteen vähintään tekstimuodossa, mukaan lukien sähköinen muoto. Muutos katsotaan hyväksytyksi, jos et vastusta sitä kuukauden kuluessa muutos-/korjausilmoituksen vastaanottamisesta kohdan ”Peruutus ja irtisanominen” mukaisesti. Esprit huomauttaa tästä sinulle erikseen osallistumisehtoja tai prosessien muutosta tai lisäystä koskevassa ilmoituksessa.