Miten liityn Esprit Friendiksi?

Esprit Friend -jäseneksi liittyminen on helppoa!

Kerää verkkokaupassa haluamasi asut tavalliseen tapaan ostoskoriin ja siirry kassalle. Valitse nyt kohta ”Liity Friend-jäseneksi!” ja suorita tilaus loppuun normaalisti. Jos et ole juuri tilaamassa mitään, mutta haluat liittyä Esprit Friend -jäseneksi, klikkaa verkkokaupan yläpalkista kohtaa ”Friends” ja tämän jälkeen kohtaa ”LET'S BE FRIENDS” ja täytä henkilötietosi kohdassa ”Ei Friends-tiliä?”.

Friends-kortti lähetetään sinulle postitse n. 4 viikon kuluttua rekisteröitymisestä.

Luonnollisesti voit liittyä Friend-jäseneksi myös Esprit-myymälässä:

täytä paikan päällä Esprit Friends -lomake ja saat Friends-korttisi postitse kotiin.