Lahjakortti

Lahjoita iloa ja saat iloa: Antamalla lahjakortin et voi epäonnistua.

Jos haluat lunastaa lahjakortin, menettele seuraavasti:

Siirry kassalle ja syötä siellä kohdassa ”Maksutapasi” 19- tai 15-numeroinen lahjakortin numero kenttään "Lunasta lahjakortti” ja klikkaa ”Jatka”.

Raaputa PIN-koodi esiin (lahjakortin numeron alapuolelta) ja kirjaa se sille varattuun kenttään. Lahjakorttisi on lunastettu!

Jos haluat ostaa lahjakortin, toimi seuraavasti:

Tarkasta ensin, onko ostoskorissasi muita tuotteita. Jos on, tilaa ne ensin ennen kuin lisäät lahjakorttia ostoskoriin. Lahjakorttia ei nimittäin voi ostaa yhdessä muiden tuotteiden kanssa.

Mutta ei huolta – sinulta ei laskuteta kaksinkertaisia toimituskuluja: lahjakorttien toimitus on sinulle maksutonta.

Valitse verkkokaupassa valikosta haluamasi mallisto (Women tai Men) ja kohdasta Inspiraatio löydät linkin lahjakortteihin.

Nyt voit valita haluamasi summan lahjakortille.