Voinko käyttää lahjakorttia tilaukseen, kun olen jo tehnyt tilauksen?

Kyllä, se on mahdollista. Kuitenkin sillä edellytyksellä, että tilaustasi ei ole lähetetty.

Kirjaudu tätä varten Friends-tilillesi. Kohdassa ”Viimeisin tilaus” näet ajankohtaiset tilauksesi. Valitse nykyinen tilaus ja näet mahdollisena vaihtoehtona kohdan ”Lunasta lahjakortti”.

Kirjoita koodi tähän ja klikkaa kohtaa ”Lunasta lahjakortti”.

Tämän jälkeen saat lyhyen koosteen, josta näet tuotteiden arvon ja saamasi alennuksen.