Mitä tarkoittaa Click & Collect ja miten se toimii?

Haluatko mieluummin noutaa tilauksesi Esprit-myymälästä? Click & Collect -palvelumme on juuri tätä varten. Se tarjoaa vaihtoehdon tavanomaiselle toimitukselle.

Valitse haluamasi asut verkkokaupassa ja siirry tavalliseen tapaan kassalle.

Klikkaa kohdassa ”Toimitustietosi” kenttää ”Muokkaa” ja sen jälkeen ”ESPRIT Store” -symbolia.

Klikkaa nyt ”Etsi myymälää kartalta” -symbolia ja etsi kartalta lähin Esprit-myymälä, joka tarjoaa Click & Collect -palvelua.

Kuten tavallisestikin verkkokaupassa, maksaminen tapahtuu valitsemasi maksutavan mukaan.

Toimitus myymälään kestää yhtä kauan kuin kotiinkin, eli 3-5 arkipäivää. Toimituskulut ovat 0,99 EUR - saman verran kuin tavallisesti verkkokaupasta tilatessasi.

Saat meiltä sähköpostitse ilmoituksen, kun lähetyksesi on noudettavissa toivomastasi myymälästä, minkä jälkeen sinulla on 10 päivää aikaa noutaa pakettisi normaalien aukioloaikojen puitteissa.

Voit sovittaa tilaamasi tuotteet heti Esprit-myymälässä, mahdollisesti myös eri koossa ja työntekijämme voivat olla apunasi. Myös palautus tapahtuu myymälässä vaivattomasti.