Voinko antaa toissijaisen toimitusosoitteen?

Luonnollisesti. Voit vapaasti päättää, mihin pakettisi toimitetaan – omaan osoitteeseesi, ystäväsi osoitteeseen tai vaikka lomaosoitteeseen.

Tämä käy helposti:

Tehdessäsi tilausta Friend-jäsenenä klikkaat vain kentässä ”Toimitustietosi” kohtaa ”Muokkaa” ja annat haluamasi osoitteen kohtaan ”Toimitus toiseen osoitteeseen” ja tarvittaessa kohtaan ”Lisää uusi osoite” ja vahvistat klikkaamalla ”Valitse”.

Tehdessäsi tilausta uutena asiakkaana tai rekisteröitymättä klikkaa kohdassa ”Toimitustietosi” kenttää ”Toimitus toiseen osoitteeseen” ja syötä haluamasi osoite.