Mitä tarkoittaa Click & Reserve ja miten se toimii?

Vain Esprit Friends -jäsenille:

Oletko lopulta löytänyt lempiasusi, mutta se on loppuunmyyty juuri sinun koossasi? Mietitkö, löytyisikö sitä ehkä muualta? Tähän tarpeeseen olemme kehittäneet Click & Reserve -palvelun. Sen avulla on todella helppo tarkastaa, onko haluamaasi asua vielä saatavana määrittämässäsi myymälässä, ja mikäli sitä on, voit helposti varata sen.

Klikkaa vain kohtaa ”Varaa myymälästä”.

Anna nyt postinumerosi tai kaupunki, ja valitse koko.

Vinkki: Mikäli etsimääsi tuotetta ei ole saatavana valitsemassasi myymälässä, kokeile toista lähistön myymälää.

Sinun tarvitsee kirjautua sisään Esprit Friend -jäsenenä ja vahvistaa varauksesi klikkaamalla ”Varaa nyt”.

Heti kun tuote on varattu sinulle myymälässä, ilmoitamme siitä sinulle välittömästi sähköpostitse. Tämän jälkeen sinulla on 48 tuntia aikaa noutaa toivomasi tuote.

Esprit-myymälässä voit sovittaa tilaamiasi tuotteita suoraan myymälässä, tarvittaessa vaihtaa kokoa, saada henkilökohtaisia neuvoja henkilökunnalta ja lopuksi maksaa ostoksesi helposti paikan päällä. Varaus on sinulle luonnollisesti maksuton, eikä se sido sinua mitenkään. Ostat vain sitä, mistä todella pidät.

Eikö vaihtoehto ole käytettävissä? Tämä johtuu todennäköisesti siitä, että kyseinen asu on alennustuote. Nämä tuotteet eivät sisälly ”Click & Reserve” -palveluun, sillä emme voi taata niille samaa alennushintaa myymälässä. Haluamme varmistaa, että maksat tuotteesta noutaessasi sitä myymälästä vain sen hinnan, minkä olit alun perin nähnyt ;)