Hør

Ved maskinvask har hør i alle tilfælde brug for meget vand. Det er bedst, hvis du kun fylder maskinen halvt. Så snart stoffet kommer i kontakt med vand, trækker det sig let sammen. Men bare rolig: Ved strygningen får det automatisk sin oprindelige form tilbage.

Apropos strygning: Styles af hør skal være let fugtige, når de stryges. Alternativt kan man fugte stoffet en smule på forhånd.

Pas på kalk! Hør kan hverken lide alt for kalkholdigt vand eller kalkaflejringer på strygejernet. Så opstår der hurtigt pletter på din style, og forsøg derfor at undgå begge dele.