Viskose

Viskosefibre krøller ved hver vask. Jo varmere vasken er, jo mere krøller fibrene. Overfladen bliver således mere ru, og den silkebløde overflade er ikke længere, som den var en gang. Styles af viskose skal derfor stryges efter hver vask: Allerhelst med vrangen udad, og med en fugtig klud imellem. Hvis man ikke overskrider den angivne maksimaltemperatur ved vasken, og undgår centrifugering, får fibrene deres gamle form og længde igen.