Før vask, efter vask

Før vasken skal man altid kontrollere lommerne! Om det er lommetørklædet eller en lille seddel - det kan alt sammen ødelægge din glæde over et super godt vaskeresultat. Ved jakker og bukser skal du desuden huske at lukke lynlåsen, så de skarpe tænder ikke beskadiger andre beklædningsdele. Hvis lingeri eller strømpebukser skal med i vasken, så er det meget vigtigt at lægge dem i en vaskepose, det sparer tid bagefter med at filtre knuderne ud.

Når du nu lige har pakket din vaskemaskine rigtig godt, så den er helt fuld, og glæder dig over, hvor meget der kan være i din vaskemaskine, så tag lige 1/4 ud med det samme. ;-) En vaskemaskine, der er alt for fuld, hindrer nemlig vaskeeffekten.