Hvordan får jeg et nyt Esprit Friends-kort?

Hvis du har mistet dit Esprit Friends-kort, eller er det beskadiget, skal du blot henvende dig til vores kundeservice. De sørger så selvfølgelig for, at du omgående modtager et nyt kort fra os.

Indtil du har kortet hos dig, kan du naturligvis alligevel flittigt samle e-points. Så skal du blot downloade vores Esprit App til din mobil via Google PlayStore eller AppStore.

Vores app har et digitalt Esprit Friends-kort klar til dig, som du kan forevise ved kassen i vores butikker. I online-shoppen er det endnu mere enkelt: Her er et login med dit Esprit Friends-nummer eller din e-mailadresse mere end nok.