Jeg har glemt mit password, hvordan får jeg et nyt?

Det kan ske for enhver!

Når du er i gang med at bestille, klik på ”Til kassen” og vælg på den følgende side i feltet ”Min konto” funktionen ”Glemt adgangskode?”. Alternativ mulighed: Når du er i onlinebutikken, klik på ”Friends” og ”Log ind”, derefter igen på ”Glemt adgangskode?".

Nu mangler du bare at indtaste din e-mailadresse eller dit Friends-nummer, så modtager du så hurtigt som muligt en e-mail med et link. Det skal du klikke på, så kan du vælge en ny adgangskode.

Derefter kan du fortsætte med at shoppe.