Hvad er e-points og hvordan fungerer det med indsamling og indløsning?

Uanset om det er i vores butikker eller i online.shoppen - du finder din ønskestyle og vi finder ud af, at du har optjent point til den. For hver krone du betaler, modtager du 3 % af købsværdien (i outlets 1 %) direkte på din konto. Et e-point svarer til værdien af 7,1 øre. Du køber altså hos os f.eks. ind for 100 DKK, og vi giver dig e-points til en værdi af 3 DKK tilbage på din Esprit Friends-konto -så enkelt er det.

Så snart du har registreret dig som Esprit Friend, sender vi dit personlige Friends-kort til dig. Efter du har modtaget dette, ligger hele Esprit Friends verden for dine fødder. Du skal bare fremvise dit kort ved kassen ved hvert køn, eller angive Esprit Friends-nummeret, der står på kortet, ved køb i vores online-shop. Passwordet til login på din konto er altid først din fødselsdato, uden punktummer (f.eks. 01012000).

Der er kun en ting, der er nemmere end at samle e-points, og det er at indløse dem! Når du har samlet 250 e-points, kan du indløse dem i vores butikker eller online shop!

Og senest nu ved du, at du er noget ganske særligt som Esprit Friend. :)