Hvordan bliver jeg Esprit Friend?

Det er let at blive Esprit Friend!

I onlinebutikken lægger du – som du plejer – dine favoritmodeller i indkøbskurven og går så til kassen. Der vælger du ”Bliv Friend nu!”, og afslutter din bestilling, også ganske som du plejer. Hvis du ikke lige har brug for noget, men alligevel gerne vil være Esprit Friend, klik øverst på ”Friends”, derefter på "LET'S BE FRIENDS", og indtast derefter dine personlige oplysninger under ”Ingen Friends-konto?”.

Ca. 4 uger efter registreringen modtager du dit Friends-kort med posten.

Du kan selvfølgelig også blive Friend i vores Esprit-butikker:

Udfyld skemaet i en af Esprit-butikkerne, og derefter modtager du dit Friends-kort med posten.