Gavekort

Giv glæde og modtag glæde: Vores gavekort er altid en god gaveidé.

Når du vil indløse et gavekort, gør følgende:

Gå til kassen, og indtast under ”Dine betalingsmetoder” den 19- eller 15-cifrede gavekortkode i feltet ”Indløs gavekort”, og klik på ”Videre”.

Skrab PIN-koden (under gavekortnummeret) fri, og indtast den i det pågældende felt – og dermed har du indløst dit gavekort!

Hvis du vil købe et gavekort, skal du gøre følgende:

Først skal du tjekke, om der allerede er varer i din indkøbskurv. Hvis ja, så bestil dem, inden du lægger et gavekort i indkøbskurven. Et gavekort kan nemlig ikke købes sammen med andre produkter.

Men helt rolig – du skal selvfølgelig ikke betale dobbelt forsendelse: Forsendelsen af gavekort er gratis for dig.

Vælg i onlinebutikken via menuen en kollektion (kvinder eller mænd), og under punktet Inspiration finder du linket til vores gavekort.

Nu kan du vælge gavekortets beløb.