Reklamation - hvordan fungerer det i butikken?

Er du utilfreds med kvaliteten på en style, du har købt i butikken, og vil du gerne reklamere denne?

Det er bedst at gå ind i butikken, hvor du har købt denne style, og fremvise varen sammen med kvitteringen. Som Friend er det også nok med et kontoudtog fra din konto som købsbevis.

Hvis denne butik ligger for langt væk, eller du ikke længere har kvitteringen, skal du henvende dig kort til os, og så vil vi gerne se på, hvilke muligheder der stadig findes.