Hvordan leverer jeg købte varer tilbage i en butik?

Er du lige kommet tilbage fra din shoppingtur,og kan mærke, at du har taget fejl med en style? Ærgerligt, for sket er sket... Ikke hos os!

Også selv om der ved butiksvarer ikke findes noget lovmæssig bytteret, har du hos os, lige som i online-shoppen, en begrænset bytteret. Denne frist kan variere fra butik til butik, så spørg ganske enkelt om dette på stedet,

Vigtigt: Artiklen skal være ubrugt, uvasket og forsynet med mærker. Desuden er det obligatorisk at forevise den tilhørende kvittering ved ombytningen. Som Esprit Friend er det nok med et kontoudtog fra din pointkonto.