Hvad gør jeg, hvis jeg ikke har modtaget min pakke?

Vores medarbejdere og logistikpartnere gør alt for at du modtager dine ønskestyles rettidigt og frem for alt ubeskadiget. Selv med den største omhu, kan man dog aldrig helt udelukke undtagelser. Men hvordan kan du ved hjælp af et link til sporing af forsendelsen se, at der er et problem med din forsendelse, og hvad skal du så gøre?

1. Du modtager en forsendelsesbekræftelse. Men i sporingen af forsendelsen har der i mere end 3 dage stået “Forsendelsesdata formidlet elektronisk”.

Løsning: Alt tyder på, at din pakke ikke blev scannet ved overlevering til speditøren. Dermed ligger den måske i lastbilen, men kan ikke viderebehandles senere. I dette tilfælde skal du henvende dig direkte til vores kundeservice. Kundeservice tager omgående din forsendelse ud af betalingsregistreringen, og kan hvis ønsket sørge for en erstatningslevering.

2. Udbringningen fra speditøren har stået stille i mere end 3 dage, og der sker ingenting.

Løsning: Din pakke blev måske ledt videre til det forkerte distributionscenter, og hænger nu fast der. Tag direkte kontakt til vores kundeservice. Kundeservice indleder straks en efterforskning hos speditøren, og bringer din pakke på den rette vej igen.

Skulle det hast for dig at modtage dine ønskestyles, så aftal venligst en erstatningslevering med vores medarbejdere.

3. Din pakke blev udleveret til en nabo, og denne er ubekendt på den angivne adresse.

Løsning: Omdeleren har sandsynligvis skrevet forkert ved angivelsen af gaden eller navnet. Også her skal du henvende dig til vores kundeservice. Medarbejderen sender dig herefter eb erklæring om manglende modtagelse. Så snart vi har modtaget den retur i udfyldt stand, kan vi indlede en efterforskning hos speditøren. Man bruger denne til at finde ud af, hvor din pakke rent faktisk befinder sig.