Kan jeg angive en anden leveringsadresse?

Naturligvis. Hjem hos dig selv, på din arbejdsplads, hos familie eller venner – du bestemmer, hvor din pakke skal leveres.

Det er nemt:

Når du bestiller som Friend, skal du i feltet ”Dine leveringsoplysninger” klikke på ”Skift”, indtaste den ønskede leveringsadresse under ”Levér til en anden adresse” og eventuelt indtaste den under "Tilføj ny adresse”. Derefter bekræfter du med ”Vælg”.

Når du bestiller som ny kunde eller uden registrering skal du under ”Dine leveringsoplysninger” klikke på ”Levér til en anden adresse” og indtaste den ønskede leveringsadresse.