Hvad sker der efter min bestilling?

Så snart du har sendt en bestilling, kontrolleres det endnu en gang, om alle oplysninger er fuldstændige. Hvis det er tilfældet, modtager du omgående en e-mail med alle informationer om din bestilling.

Nu ryger din bestilling direkte af sted til vores varelager, hvor vores lagerspecialister forvandler din indkøbskurv til virkelighed og finder alle de ønskede styles til dig.

Hvis din bestilling er sammensat korrekt, modtager du en ordrebekræftelse via e-mail. Skulle det dog forekomme, at en style allerede er udsolgt, informerer vi dig naturligvis.

Når den ægte indkøbskurv så er fyldt op, bliver den forberedt til forsendelse. Alt pakkes sikkert, og din personlige dokumentation såsom regning og returseddel lægges ned i pakken.

Pakken er nu klar til forsendelse, læsses på speditørens lastbil, og er nu på vej til dig.