Hvad er en indkøbskurv og en ønskeliste?

Forestil dig, at du er i en af vores butikker. Der har du fundet en ønskestyle, lægger den i din indkøbstaske og går dermed til kassen, for at betale for den.

Det fungerer også præcis sådan i online-shoppen: Indkøbskurven er din personlige indkøbstaske.

Er du lidt usikker på en style, og vil du hellere lægge den tilbage i butikken, for eventuelt at købe den senere? Det er også muligt i online-shoppen - med din personlige ønskeliste.

Du skal dog ikke give dig selv alt for god tid: Styles fra indkøbskurven og ønskelisten er ikke fast reserverede, og slettes automatisk efter 7 dage eller såfremt den pågældende style ikke længere er tilgængelig.